Een tweede generatie familie bedrijf


(en wie weet wel een derde)

Tweewielers Emma is een fietsenwinkel met een rijke geschiedenis, sinds 1976 zijn wij een vertrouwd gezicht in de buurt. Ons familiebedrijf heeft altijd een belangrijke buurtfunctie gehad. In 2011 ben ik begonnen bij mijn vader en sinds 2016 heb ik de winkel officieel overgenomen. Samen met mijn twee zoons hopen we de traditie voort te zetten en wie weet komt er zelfs een derde generatie fietsenmakers aan!


Bij Tweewielers Emma kunt u rekenen op vakmanschap, persoonlijke service en een ruim assortiment aan fietsen en accessoires. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw fietsbehoeften. Kom langs in onze winkel en ontdek wat Tweewielers Emma voor u kan betekenen!

Tweewielers Emma is een gerenommeerde fietsenmaker met een rijke historie. Al sinds de oprichting in de jaren '70 zijn we dé fietsenexpert in Amsterdam Zuid.


Als vader van de huidige eigenaar heeft de grondlegger van Tweewielers Emma het vak aan onze huidige generatie doorgegeven. Met zijn expertise en passie stond hij aan de wieg van ons succes. Hoewel hij inmiddels met pensioen is, blijft zijn nalatenschap voortleven in de uitstekende service en kwaliteit die we onze klanten bieden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten