TWEEWIELERS EMMA

Fietsenwinkel, werkplaats, verhuur, sleutelservice en schaatsen slijpen in Amsterdam, Emmastraat 31,  1071 JB Amsterdam,  020-6626960   info@tweewielersemma.nl              

Welkom bij Tweewielers Emma,

Sinds 1 februari 1976 is onze fietsenwinkel een begrip in Amsterdam-Zuid. Bij Tweewielers Emma kunt u terecht voor reparaties aan uw fiets, het aanschaffen van een nieuwe of 2de hands fiets. Tevens hebben wij een sleutelservice. U kunt á la minute een kopie van bijna iedere fiets- en huissleutel bij ons krijgen. Ook kunnen wij diverse merken gecertificeerde sleutels voor u dupliceren.

 


Als extra service voor u hebben wij een sleutelservice. Uw voordeursleutel, een pensleutel of een fiets sleutel, wij draaien er onze hand niet voor om.

Ook kunnen wij voor u diverse merken gecertificeerde sleutels dupliceren.


 

In onze winkel vind u een perfect gesorteerd assortiment aan fietsen. Voor elk wat wils! Wij verkopen de merken BATAVUS, SPARTA, BSP, PHATFOUR en CARQON, .

Batavus heeft een compleet assortiment stadsfietsen. Trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze! Kies de Batavus stadsfiets die bij je past. Wil je een stadsfiets zonder versnellingen, of liever een iets luxere variant met 3, 7 of 8 versnellingen? Kies je liever voor een verende voorvork, of toch voor een vaste waardoor de fiets wat lichter is? Het kan allemaal.

BSP, oorspronkelijk Bike Shop Products, is in 1983 opgericht door van der Heiden senior. Na jarenlang in de fietsverkoop te hebben gezeten met een eigen fietsenwinkel is van der Heiden senior in 1983 gestart met wat hij het allerleukste vond: het zelf ontwerpen en bouwen van eigen ontwikkelde fietsen.

De goede kwaliteit en het aansprekende design van de fietsen is niet onopgemerkt gebleven in die begin jaren. Na een start met verkoop vanuit alleen de eigen fietsenwinkel volgde al snel de vraag van collega fietsenwinkels om ook de BSP fietsen te kunnen verkopen. Een mooie en uitdagende tijd volgde met het bijbenen van een jaarlijkse groei in productie aantallen en modelkeuze.


In de werkplaats van Tweewielers Emma, repareren en onderhouden wij fietsen van alle merken.

Wanneer u uw fiets voor 12.00 uur brengt is deze in dezelfde dag gereed.

Wij weten namelijk hoe belangrijk uw stalen ros kan zijn voor u!